Video’s over Asperger van de Publieke Omroep

Onderstaande link verwijst naar uitzendingen en fragmenten van de Publieke Omroep die te maken hebben met het Syndroom van Asperger.

Bezoekers kunnen op onze site ook verder zoeken naar specifieke video’s en video’s over verwante aandoeningen. NPO Gezond is de portal van de Nederlandse Publieke Omroep met video’s over ziekte, gezondheid en lifestyle. De site biedt betrouwbare informatie over gezond worden en gezond blijven en wordt gemaakt door AVROTROS en de NTR, die hiervoor samenwerken met een aantal grote organisaties in het gezondheidsveld, zoals StimulanSZ en het Trimbos-instituut. Het doel is betrouwbare informatie over ziekte, gezondheid en lifestyle aan te bieden aan een brede doelgroep, zonder enig winstoogmerk. Wat NPO Gezond uniek maakt is de combinatie van videomateriaal en daaraan gerelateerde beschrijvingen van ziekten en aandoeningen. De site kan op veel manieren doorzocht worden en is geschikt voor een brede doelgroep.

Bekijk TV-uitzendingen over Asperger via deze link:

http://www.npogezond.nl/zoek/syndroom+van+Asperger 

Zoeken

Disclaimer

De maakster van deze website heeft geen enkele medische of wetenschappelijke kennis van het Syndroom van Asperger. Alle informatie op deze website die niet uit persoonlijke belevenissen voortkomt, is overgenomen van Wikipedia en andere niet-geverifieerde bronnen.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.