Floor Thijs

Graag wil ik me even voorstellen: ik ben Floor Thijs, Psycholoog NIP. Ik geef coaching en therapie (mindfulness en cognitieve gedragstherapie) in Vught en Den Bosch. Ik heb veel ervaring met mensen met autisme/het syndroom van Asperger en hier ligt sterk mijn affiniteit bij. Uit onderzoek en uit mijn werkervaring blijkt dat ook bij autisme mindfulness vaak goed helpt om bv. piekeren te verminderen en zelfvertrouwen en ontspanning te verhogen. Ook cognitieve gedragstherapie behaalt vaker goede resultaten bij psychische klachten bij mensen met autisme/Asperger.

Het tarief van de therapie/coaching is 90 euro per sessie van een uur. Vaak wordt de therapie (gedeeltelijk) vergoed uit de aanvullende verzekering

(voor een vergoedingenoverzicht per zorgverzekeraar zie: www.nvpa.org/zorgverzekeraars.html).

Voor meer informatie of contact: www.leef-coachingspraktijk.nl , 06-33946499, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zoeken

Disclaimer

De maakster van deze website heeft geen enkele medische of wetenschappelijke kennis van het Syndroom van Asperger. Alle informatie op deze website die niet uit persoonlijke belevenissen voortkomt, is overgenomen van Wikipedia en andere niet-geverifieerde bronnen.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.