Mindfulness ZHOO

Training en Coaching op gebied van Mindfulness, Ontspanning en Stress Management

ZHOO.NL biedt training en coaching op het gebied van mindfulness, ontspanning en stress management, speciaal afgestemd op mensen met asperger. Het taalgebruik wordt aangepast en er wordt rekening gehouden met de informatieverwerking. Dit wordt bij reguliere training en coaching niet gedaan.

Tijdens de training en coaching krijg je informatie en oefeningen aangereikt, die je direct in het dagelijkse leven kunt toepassen. Een persoonlijk plan zorgt ervoor dat je na de training en coaching verder aan de slag kunt. Het helpt je om meer rust, zekerheid en tevredenheid te ervaren in het dagelijkse leven. Wil je meer informatie? Kijk dan eens op www.zhoo.nl of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar: 06-53964826 Claudia Leenaars.

Zoeken

Disclaimer

De maakster van deze website heeft geen enkele medische of wetenschappelijke kennis van het Syndroom van Asperger. Alle informatie op deze website die niet uit persoonlijke belevenissen voortkomt, is overgenomen van Wikipedia en andere niet-geverifieerde bronnen.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.